Booked Scheduler Community Support
December 07, 2019, 05:32:01 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News:
 
   Home   Help Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: adding new menu on dashboard  (Read 508 times)
mymi
Newbie
*

Karma: 0
Posts: 3


« on: May 21, 2019, 08:21:52 PM »

HI!!
i'am  a new user of this platform. excuse my english please.

First of all thanks to those who are working to perform application.
In my opinion it's the best that exists. my first question is : is it possible to add another menu on the principle dashboard? If yes how can i do it (which part of template ). Please somebody should helps me. THANKS in advance   
Logged
cris_rm_72
Newbie
*

Karma: 0
Posts: 15


« Reply #1 on: May 23, 2019, 06:24:04 AM »

under tpl\globalheader.tpl

remember to delete files in /tpl_c after you modify files in /tpl
Logged
mymi
Newbie
*

Karma: 0
Posts: 3


« Reply #2 on: June 09, 2019, 10:13:44 AM »

thanks sir,
but it's not walk Angry
Logged
cris_rm_72
Newbie
*

Karma: 0
Posts: 15


« Reply #3 on: June 11, 2019, 09:46:50 AM »

yes it works perfectly, I used it heavily and always worked.

FIRST: modify globalheader
SECOND: delete tpl_c folder contents
Logged
cris_rm_72
Newbie
*

Karma: 0
Posts: 15


« Reply #4 on: June 11, 2019, 10:02:59 AM »

The advice I gave you before is to modfy the TOP menu bar.

If you're referring to the landing page (dashboard) look at:

tpl\dashboard.tpl

and
Presenters\DashboardPresenter.php
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006-2007, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!